Forsiden Teknikken Begreber Symptomer Formler Login Forum Kontakt  
 

.: Søgning :.


søg i autoviden
.: Nye forum emner :.


Vin Og Vinhandel

Skal Jeg Lease Bil?

Ujævn Tomgang På Vw 1.6 Tdi

Min Ka Mangler Tuning.. Hjælp!


.: Nye medlemmer :.





.: Statistik :.

Brugere i alt : 222

Brugere online : 0

Gæste(r) online : 1


Siden er sidst opdateret
d. 28. 02 2020
Emne: Min mazda har rødblå gnist

Forum menu : Forum forsiden Søg emner Opret nyt emne

Teknisk Rådgiver Portalen
Forum forbeholdt Peugeot Tekniske rådgivere.
Min Mazda Har Rødblå Gnist Vist: 3867 gange.
Skrevet af
Indlæg
 
Skrevet d. 18/01-2012
Min mazda 626 1,8i 1994 driller mig.

Den startede med at ikke ville tage gassen under på en lang tur, da jeg ville starte den dagen efter haltede den som om en tændrørsledning var taget af den og nu er den helt død.

Jeg skiftede strømfordeleren som har indbyggede tændspole på grund af en tændrørsgnist som er rødlig, men det hjalp ikke på gnisten, derefter gik mit batteri død efter 3 gange med startmotoren.

Jeg har skiftede batteriet med et nyrer fra reolen som er fuldt opladet og dette hjalp mig heller ikke.

Er der nogle der kan give mig noget indput om det problem med den rødlige gnist som bilen giver.
 
Skrevet d. 18/01-2012
Jeg glemte jo lige at skrive at jeg selfølig har tjekkede tændrør og målt tændrørdledningerne igemmen ;)
 
Skrevet d. 19/01-2012
hey, en rødlig gnist er somregel tegn på at spæningen "på gnisten" ikke er høj nok.

Dette kan skyldes at gnisten springer "halvt" et andet sted, eller en dårlig justering af tændspolen eller dens forbindelser.
Selvfølgelig taget i betragtning at det ikke er dårlig forbindelse i tændrør eller ledninger som du har målt på.

En god teknik at fejlsøge på sådan et tændingsanlæg er at tage en vandforstøver og stille og roligt sprøjte på tændingsanlæget mens bilen går i tomgang. På et tidspunkt rammer vandet den dårlige forbindelse også kan du enten høre gnisten springer der, eller ogse går motoren pludselig meget dårligt...
 
Skrevet d. 19/01-2012
Takker for svaret Morten K ,,,,, jeg må jo prøve og se om der er en ledning der er blevet sprunget over da jeg tjekkede den, og den med vandforstøveren virker ikke lige i mit tilfælde, da bilen desværre ikke vil starte.

Men vendet tilbage når jeg finder ud af hvad bilen har lavet af narrestreger denne gang ;)
 


Bemærk: Misbrug eller stødende indlæg vil blive slettet.
 
Besvar Indlæg:






Din IP : 3.226.122.74

Copyright © 2002 - 2020 Alle rettigheder forbeholdes